丸の内一丁目 しち十二候
 
店舗情報・ご予約会席メニュー鉄板焼メニュー特別メニューブログトップ
 


  しち十二候トップ Top > 丸の内一丁目店 Marunouchi 1-chome > 鉄板焼メニュー Teppanyaki Menu
鉄板焼メニュー 昼餉の献立 Lunch夕餉の献立 Dinnerアラカルト A La Carte


昼餉の献立 Lunch 
11:00-15:30(L.O 14:30)


[鉄板焼ランチ Teppanyaki Lunch]
※写真はイメージです。    

黒毛和牛と旬の野菜のプレートランチ
Kuroge Wagyu Beef & Seasonal Vegetable Plate Lunch
3,400円
季節の新鮮サラダ
本日の前菜
黒毛和牛赤身ステーキ 彩り野菜盛り合わせ
白ご飯(+700円でシェフ特製ガーリックライスに変更出来ます)、味噌汁、香の物
有機珈琲または国産紅茶

Seasonal salad, Hors d'oeuvre of the day, Kuroge Wagyu beef red meat steak with grilled vegetable, rice, miso soup, pickles, organic coffee or domestic tea.
黒毛和牛サーロインと旬の野菜ランチ
Kuroge Wagyu Beef Sirloin & Seasonal Vegetable Lunch
9,000円
季節の前菜
季節のサラダ
黒毛和牛A4サーロインステーキ 100g(+2,500円でA5ランク黒毛和牛ヒレ80g変更できます)、季節の焼き野菜
白ご飯(+700円でシェフ特製ガーリックライスに変更出来ます)、味噌汁、香の物
本日の甘味
有機珈琲または国産紅茶

Chef's special hors d'oeuvre, seasonal salad, Kuroge Wagyu beef steak [sirloin 100g] with seasonal grilled vegetables, rice, miso soup, pickles, dessert of the day, organic coffee or domestic tea.


夕餉の献立 Dinner 
17:00〜20:00 (L.O19:00) /最終入店18:30


[鉄板焼ディナー・グランドメニュー Teppanyaki Dinner Grand Menu]
黒毛和牛鉄板焼コース
Special Kuroge Wagyu Beef Enjoy course
12,000円
本日の前菜 3種盛り
本日の旬の海鮮
季節のサラダ
黒毛和牛サーロイン100g(+3,700円で黒毛和牛A5ヒレに変更できます)
焼き野菜5種の盛り合わせ
釜炊きご飯 味噌汁 香の物(+1,000 円でガーリックライスに変更できます)
本日の甘味
有機コーヒー又は国産紅茶

3 kinds of hors d'oeuvre, fresh fish of the day, seasonal salad, Kuroge Wagyu beef steak [sirloin 100g] with 5 kinds grilled vegetables, kettled cooked rice, miso soup, pickles, dessert of the day, organic coffee or domestic tea.
鉄板焼コース「極」
KIWAMI course - the essence of Teppanyaki Cuisine
23,000円
和の旬先付
しち十二候の季節のお椀
旬魚の逸品
季節のサラダ
国産活伊勢海老の鉄板焼き(2名様にて)または 国産活アワビ鉄板焼き(+3,700円・2名様にて)
特選A5黒毛和牛サーロイン100g または フィレ80g、彩り焼野菜5種盛り合わせ
釜炊ご飯 または 特製ガーリックライス、味噌汁、香の物
本日の甘味
有機珈琲または国産紅茶
※このコースは2名様にて承ります。表示金額は1名様分の金額です。
※3日前から要予約。

Japanese seasonal amuse, seasonal clear soup, seasonal fresh fish dish, seasonal salad, grilled hors d'oeuvre of the day, grilled fresh spiny lobster [for 2 persons] or grilled fresh abalone [extra 3,700yen, order from 2 persons], A5 rank special Kuroge Wagyu beef steak [sirloin 100g or fillet 80g] and 5 kinds of grilled vegetable, kettled cooked rice or chef’s special garlic rice, miso soup, pickles, dessert [choice from 3 kinds], organic coffee or domestic tea.
*This course is for 2 persons. The price is per one person.
スペシャルコース
Winter Special course
30,000円
一口アミューズ
フォアグラとカブのポトフ トリュフ餡かけ
伊勢海老のソテー マッシュルームと伊勢海老の味噌のソース
鮑の鉄板焼 岩海苔の白ワインソース仕立て
季節のサラダ
特選黒毛和牛サーロイン100g又はフィレ80g 焼野菜添え
ガーリックライス、伊勢海老の味噌椀、香の物
本日の甘味
有機珈琲または国産紅茶
※季節により食材の都合で内容が変わります。
※要予約。

Bite-sized amuse, Foie gras and turnip pot-au-feu with truffle sauce, Sauteed Lobster with Mushroom and Lobster Miso Sauce, Teppan Grilled Abalone with Laver in White Wine Sauce, Seasonal Salad, Specially selected KUROGE WAGYU beef sirloin 100g or fillet 80g with grilled vegetables, Garlic Rice, Lobster Miso Soup, Pickles, Dessert of the day, Organic Coffee or Domestic Tea
*The contents may change depending on the availability of ingredients.
*Reservation required.


アラカルト A La Carte (昼餉・夕餉ともご利用いただけます)

[前菜 Hors d'oeuvre]

季節の先付 Seasonal amuse 1,500円〜
旬の前菜3種 3 kinds of seasonal hors d'oeuvre 2,200円〜
本日のお造里3種 3 kinds of sashimi of the day 3,700円〜
季節のお椀 Seasonal clear soup 2,200円〜

[サラダ Salad]

シェフサラダ Chef’s salad 1,400円
ミニサラダ Mini salad 800円

[魚介 Seafood]

本日の新鮮魚介鉄板焼き Grilled fresh fish of the day 3,000円〜
帆立焼(1人前2個) Grilled Japanese scallop 2 pieces 2,000円

[ステーキ Steak]

国産黒毛和牛サーロイン Kuroge Wagyu Beef Sirloin
100g  7,500円
特選隠岐牛サーロイン Special Oki Beef Sirloin
100g  10,000円
特選隠岐牛フィレ Special Oki Beef Fillet
100g 11,000円
特選隠岐牛シャトーブリアン Special Oki Beef Chateaubriand
100g 15,000円

[お食事 Rice, soup and pickles]

ガーリックライスセット(味噌汁・香の物付き)
Chef’s special garlic rice with Miso soup & pickles
2,000円
ガーリックライス(単品) Chef’s special garlic rice 1,200円




※表示の価格は消費税・サービス料込の価格となっております。
- All prices include TAX and 10% service charge.

ごあいさつ 「しち十二候」について 店舗情報・ご予約 会席メニュー 鉄板焼メニュー 特別メニュー リンク ブログ リクルート ENGLISH トップ

東京都千代田区丸の内一丁目9?1東京ステーションホテル B1F
Copyright (C) 2011-2014 Shichi Jyu Ni Kou All rights reserved.